Ηλιούπολη: 614 νοικοκυριά στο «Ρεύμα για όλους»
Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι ξεκίνησε η επιδότηση ρεύματος σε 614 ωφελούμενα νοικοκυριά της Ηλιούπολης με χρηματοδότηση της Περιφερειακής Ενότητας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Συνολικά πέντε εκατομμύρια ευρώ επιστρέφονται σε ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας στο πλαίσιο του προγράμματος ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Η επιδότηση στους λογαριασμούς του ρεύματος έρχεται να ανακουφίσει για δεύτερη συνεχή χρονιά άνεργους, ΑμεΑ, χαμηλόμισθους και πολίτες που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλος επεσήμανε ότι η Κοινωνία μας χρειάζεται μια ολοκληρωμένη και πολύπλευρη στήριξη σε όλα τα επίπεδα. Στην Ηλιούπολη όχι μόνο αξιοποιούμε κάθε εργαλείο που επιτρέπει ο νόμος, αλλά κινούμαστε και με ταχύτητα έτσι ώστε οι πολίτες που έχουν ανάγκη να ενημερώνονται εγκαίρως και να απολαμβάνουν τα ωφελήματα χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η κα Κυπριανίδου, Αντιπεριφερειάρχης του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, επεσήμανε ότι:

«Με το βλέμμα στραμμένο στις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες διασφαλίσαμε για ακόμη μία χρονιά την πρόσβαση των πολιτών στο βασικό δημόσιο αγαθό που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα».

Και πρόσθεσε ότι η δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου στήριξης των συμπολιτών μας σε αδυναμία, αποτελεί για την Περιφέρεια Αττικής προτεραιότητα πρώτης γραμμής.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.