Ηλιούπολη: Τοποθετήθηκε φανάρι στην πλατεία Σικελιανού
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ξεκίνησε να λειτουργεί ο φωτεινός σηματοδότης – πεζοφάναρο στην Λεωφ. Μ. Αντύπα, στην Πλατεία Σικελιανού μετά τα Κανάρια.

Ένα χρόνιο έλλειμμα στην ασφάλεια των δρόμων της Ηλιούπολης που κόστισε πολλές ζωές.

Ο Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο του προγράμματος Ασφαλείς Διαδρομές που εκπονεί, προετοίμασε τις απαραίτητες μελέτες, κατέθεσε τις απαιτούμενες άδειες και τοποθέτησε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, φανάρι που ενεργοποιείται με κουμπί από τους πεζούς, έτσι ώστε ούτε να δημιουργούνται άσκοπα κυκλοφοριακά προβλήματα, ούτε να μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή των πεζών.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει βάλει ως μία από τις πρώτες προτεραιότητες την ασφάλεια στους δρόμους για την διαμόρφωση μιας φιλικής γειτονιάς.

Διαμορφώνει δρόμους ήπιας κυκλοφορίας γύρω από τα σχολεία, συντηρεί συνεχώς τις διαγραμμίσεις, τοποθετηθεί σήμανση για την οδική κυκλοφορία, εκπονεί κυκλοφοριακές μελέτες, απελευθερώνει τα πεζοδρόμια από επικίνδυνες ταμπέλες κι άλλα εμπόδια και τέλος έχει οργανώσει διετή εκστρατεία κυκλοφοριακής αγωγής με συνεχείς ημερίδες και σεμινάρια.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.