«Η γνώση σώζει ζωές»
Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολούθησαν περισσότερα από 170 άτομα το ανοιχτό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο Aγίου Δημητρίου.

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε από το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας και η Επιτροπή Υγείας & Πρόνοιας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Δημητρίου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική ομάδα Κρίσεων.
Το σεμινάριο, που είχε ως κεντρικό μήνυμα «Η γνώση σώζει ζωές» περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για όλο το φάσμα των πρώτων βοηθειών με ιδιαίτερη έμφαση στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.