Γλυφάδα: Έκρηξη στο κατάστημα “Togas” στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (VIDEO)




Iσχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα ισοπέδωσε το γνωστό κατάστημα κουρτινών και υφασμάτων επιπλώσεων “Togas” που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 49, στη Γλυφάδα.

Πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ βρίσκονται στο σημείο και κάνουν έρευνες στο εσωτερικό του καταστήματος για να βρουν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη ενώ αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι την 1η Φεβρουαρίου είχε σημειωθεί μεγάλη έκρηξη στο κατάστημα επίπλων «Διαμαντίδης» επί της Λεωφόρου Κηφισίας 107, στο Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στη Γλυφάδα είχε με κάποιους οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr μέσα στο κατάστημα υπάρχει κρατήρας από την έκρηξη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν ανάμεσα στα συντρίμμια του καταστήματος τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού ωστόσο φαίνεται ότι οι δράστες “χτύπησαν” χρησιμοποιώντας μασούρια δυναμίτιδας με φιτίλι.

Εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, η εταιρία Togas πρωτοπορεί στη βιομηχανία των premium υφασμάτων, προσφέροντας πολυτέλεια, ομορφιά και κομψότητα σε εσωτερικούς χώρους σε όλο τον κόσμο. Έχουμε κατορθώσει να δημιουργήσουμε μια ολιστική προσέγγιση στα υφάσματα σπιτιού με μια τεράστια ποικιλία από 3.000 προϊόντα όπως είδη κρεβατιού, είδη μπάνιου, κουρτίνες, παπλωματοθήκες και γεμίσματα μαξιλαριών, διακοσμητικά αξεσουάρ, είδη τραπεζιού και παιδικές συλλογές.
Με καταγωγή την Ελλάδα, η εταιρία Togas έχει πλέον παρουσία σε παγκόσμια κλίμακα λειτουργώντας 140 καταστήματα σε 7 χώρες του κόσμου (Ελλάδα, Αμερική, Ρωσία, Αρμενία, Τουρκία, Καζακστάν, Ακτή Ελεφαντοστού). Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από ένα κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας, Βουλιαγμένης 49, όπου κάποιος μπορεί να έρθει σε επαφή με την πλούσια συλλογή του brand. Τόσο στο κατάστημά μας στη Γλυφάδα, όσο και σε οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο, προτεραιότητα είναι πάντα ο πελάτης και το customer service εξαιρετικής ποιότητας.
Επιθυμία μας είναι να καινοτομούμε στην αγορά υφασμάτων και να είμαστε πρωτεργάτες σε καινούργια στυλ και υλικά. Ενσωματώνουμε μοναδικά σχέδια, αναδομώντας το vintage στοιχείο και μετατρέποντάς το σε σύγχρονες γραμμές. Έμπνευσή μας είναι η γεωμετρία και το ευρωπαϊκό Art Deco στυλ, καθώς επίσης το φως και το χρώμα της Μεσογείου. Αποτέλεσμα είναι ένα look ανεπιτήδευτο, κομψό και εκλεπτυσμένο. Πρωτοπόρος πάντα στη βιομηχανία του υφάσματος, η εταιρία Togas συνεχίζει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο όλων για το πιο ξεχωριστό σπίτι.

ΒΙΝΤΕΟ: protothema.gr

 

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.