Στη Διεθνή έκθεση «Verde Tec» ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Με δικό του περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στη διεθνή έκθεση «Verde Tec» η οποία διεξάγεται στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2018.

Στο περίπτερο ο Δήμος θα παρουσιάσει κάποιες από τις καινοτόμες καλές πρακτικές για το περιβάλλον που εφαρμόζονται στο Δήμο όπως η τοποθέτηση «έξυπνου» δικτύου οδοφωτισμού με φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας, το πρόγραμμα αξιοποίησης των βιοαποβλήτων του Δήμου για την παραγωγής εδαφοβελτιωτικού υψηλής ποιότητας, την παραγωγή καλλωπιστικών και ανθοφόρων φυτών στο Δημοτικό φυτώριο και την κατασκευή βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού.

Για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση παρουσίασης των έργων και προγραμμάτων που εκπονεί για τη διαφύλαξη και ανάδειξη του περιβάλλοντος, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στο περίπτερο του Δήμου (stand A2) στις 17.30 όπου τα στελέχη και οι συνεργάτες του Δήμου θα παρουσιάσουν αναλυτικά τις μεθόδους και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα τους.

Νωρίτερα, στις 15.30 ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος θα είναι ομιλητής στις εργασίες της έκθεσης, ενώ στις 19.00 της ίδιας μέρας θα γίνει τελετή βράβευσης για τις βέλτιστες πρακτικές οργανισμών και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, όπου αναμένεται να βραβευτεί ο Δήμος μας.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου από τις 10.00 έως τις 20.00 και η είσοδος στους χώρους της έκθεσης είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.