Απίστευτη αυθαιρεσία! Μάντρωσαν την παραλία στη Βουλιαγμένη (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Σε απίστευτη αυθαιρεσία προχώρησαν οι υπεύθυνοι της Ωκεανίδας, στη Βουλιαγμένη, που επιχείρησαν να μαντρώσουν την παραλία! Συγκεκριμένα “σήκωσαν” παράνομα, πέτρινο μαντρότοιχο μήκους 55 μέτρων και ύψους 2,4 μ. πάνω στο πεζοδρόμιο, κρύβοντας τη θέα της θάλασσας.

Ο δήμος ενημερώθηκε για την αυθαίρετη κατασκευή την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, από τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Σωτήρη Ελευθερίου, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κανείς άλλος δεν είχε αντιληφθεί νωρίτερα τις παράνομες εργασίες, στο πιο κεντρικό σημείο της Βουλιαγμένης και να τους σταματήσει.

Σύμφωνα με τον δήμο όταν τους ενημέρωσαν να μη συνεχίσουν, γιατί η κατασκευή είναι παράνομη, εκείνοι συνέχισαν τις εργασίες. Σήμερα συνεργεία του δήμου γκρέμισαν τον μαντρότοιχο ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποβληθούν μηνύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Στην κατεδάφιση παράνομου μαντρότοιχου που είχε ανεγερθεί σε κοινόχρηστο χώρο επί της Οδού Απόλλωνος της Δ.Ε. Βουλιαγμένης προέβησαν σήμερα συνεργεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μετά από ενημέρωση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, κ. Σωτήρη Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου υπέπεσε στην αντίληψη του κ. Ελευθερίου η κατασκευή μάντρας μήκους περίπου 55 μέτρων και ύψους 2,4 μ. η οποία εκτός του ότι ήταν παρανόμως επί του κοινόχρηστου πεζοδρομίου, έκοβε στο συγκεκριμένο σημείο την οπτική επαφή με τη θάλασσα.

Άμεσα ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες και παρά το γεγονός ότι οι κατασκευαστές ενημερώθηκαν ότι η κατασκευή είναι παράνομη, συνέχισαν τις εργασίες με αποτέλεσμα να προχωρήσει ο Δήμος στην κατεδάφιση και απομάκρυνση της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΑΝSVOICE.GR ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Ο ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.