Aναμνηστικά διπλώματα σε 210 κατοίκους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης




 Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που αφορούσε στην απονομή αναμνηστικού διπλώματος σε 210 κατοίκους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης που συμμετείχαν στο  Πρόγραμμα “Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο”, που υλοποιήθηκε από την οργάνωση 50και ΕΛΛΑΣ με τη συνδρομή της COSMOTE.

Το πρόγραμμα αφορούσε την εκπαίδευση κατοίκων άνω των 50 ετών μέσα στο 2017 στις νέες τεχνολογίες στηρίζοντας το δικαίωμα στην ψηφιακή προσβασιμότητα και συγκεκριμένα τα μαθήματα επικεντρώθηκαν στη μάθηση της χρήσης τάμπλετ και γενικά του συστήματος android,  φωτογραφικής μηχανής και βιντεοκάμερας, εφαρμογών όπως το google maps ή το facebook και βιντεοσυνομιλιών μέσω skype.

Στην εκδήλωση κληρώθηκε και ένα tablet, προσφορά της Cosmote.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Λαμπρινού Χαρά, η πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Στελλάκη Ειρήνη και η Τοπική Σύμβουλος της Κοινότητας Ελληνικού κ. Σαμαρά Άννα.

Τον Όμιλο Cosmote εκπροσώπησε η Σύμβουλος Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Ζαννιά Κική και την Οργάνωση 50και ΕΛΛΑΣ το ιδρυτικό μέλος κ. Μεσθεναίου Ελίζαμπεθ.

Το γλύκισμα που δόθηκε στο τέλος της εκδήλωσης ήταν προσφορά του καταστήματος GATOH! Purfectly Sweet Δωδώνη(Μαρίνου Γερουλάνου 84 & 25ης Μαρτίου Αργυρούπολη τηλ. 210-9960600)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.