Σοκαριστικό τροχαίο στη “Βούτα”, εκεί που το ραντάρ “συνέλαβε” την Τζένη Ιωακειμίδου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Yλικό από κάμερες ψάχνουν οι αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για να δουν πως ακριβώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο, προχθές τα ξημερώματα, στο ρεύμα της Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα, στη γνωστή “Βούτα” που γίνονται οι κόντρες.

Δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ένας οδηγός να διαμελιστεί και ο άλλος να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του NOTIA.GR, από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα, φαίνονται οι δύο μοτοσυκλέτες να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν υπάρχει όμως ακόμη υλικό που να δείχνει πως ακριβώς έγινε η σύγκρουση μεταξύ τους.

Το πόσο μεγάλη ταχύτητα είχαν αναπτύξει φαίνεται και από το γεγονός ότι η μία μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω σε ένα μεταλλικό πίλαρ της ΔΕΗ και το ξήλωσε. Εκεί βρήκε τραγικό θάνατο ο οδηγός της. Το εκκλησάκι που βρίσκεται δίπλα φανερώνει ότι στο σημείο έχει γίνει και άλλο θανατηφόρο τροχαίο.

“Ήταν σοκαριστική η εικόνα που αντικρίσαμε. Ο οδηγός είχε διαμελιστεί…” είπε στο NOTIA.GR ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Κανένας από τους δύο οδηγούς δεν φορούσε κράνος.

Στον τόπο του δυστυχήματος έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που διέκοψαν την κυκλοφορία, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να παραλάβει τους δύο οδηγούς, όταν ένα ΙΧ έπεσε πάνω στη μηχανή των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά η γυναίκα συνοδηγός.

Σχεδόν καθημερινά οι αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στήνουν μπλόκα με ραντάρ και μοιράζουν δεκάδες κλήσεις αφού ένας στους τρεις οδηγούς παραβιάζει τα όρια ταχύτητας. «Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι έχουμε και γυναίκες που χωρίς λόγο πατάνε το γκάζι και τρέχουν με 130 και 140 χιλιόμετρα» λέει στο NOTIA.GR αξιωματικός της Τροχαίας.

Στη “Βούτα” το ραντάρ “συνέλαβε” πριν από λίγες μέρες και την ηθοποιό Τζένη Ιωακειμίδου να τρέχει με 140 χιλιόμετρα, για να πάει το παιδί της στο νοσοκομείο όπως είπε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.