Προσοχή! Φόλες στον Άγιο Δημήτριο




(Ανακοίνωση του δήμου Αγίου Δημητρίου)

Την προηγούμενη εβδομάδα δεχτήκαμε καταγγελίες για δηλητηρίαση από φόλα ενός δεσποζόμενου σκύλου που εισέπνευσε τη φόλα την ώρα της βόλτας του στο τριγωνάκι των οδών Όθωνος και Πριάμου, έξω από την παιδική χαρά. Τις επόμενες ημέρες βρέθηκαν νεκρές και αδέσποτες γάτες. Όλες στειρωμένες από φιλόζωους πολίτες της γειτονιάς και από το Δήμο μας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εισπνεόμενη φόλα ενόσω σκοτώνει το ζώο βασανιστικά και αργά (χρειάζεται περίπου 20 λεπτά), στον άνθρωπο ενεργεί ακαριαία. Εκτός από τα αδέσποτα ζώα που ο Δήμος φροντίζει και προστατεύει, οι φόλες θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο τα παιδιά και το περιβάλλον της πόλης.

Σύμφωνα με το Νόμο 4039/2012 η δολοφονία αδέσποτων ζώων επισύρει τόσο ποινή φυλάκισης, όσο και υψηλά πρόστιμα.
Υπενθυμίζουμε: Σε περιπτώσεις δολοφονίας ζώων στις γειτονιές σας από φόλες παρακαλούμε να καλείτε την Αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος και να μας ενημερώνετε άμεσα προκειμένου να προχωράμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου και του πλυσίματος των δρόμων.

Μην μένετε απαθείς!

Την προηγούμενη εβδομάδα δεχτήκαμε καταγγελίες για δηλητηρίαση από φόλα ενός δεσποζόμενου σκύλου που εισέπνευσε τη φόλα …

Publié par Δήμος Αγίου Δημητρίου sur lundi 15 Janvier 2018

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.