Μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης η ταλαιπωρία λόγω των έργων στην Αμφιθέας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Κυκλοφοριακά προβλήματα στη λεωφόρο Καλαμακίου, στο ρεύμα προς παραλία και στην οδό Ταξιαρχών, προκαλεί το κλείσιμο της καθόδου της Αμφιθέας, λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ. Όσοι οδηγοί κατευθύνονται προς την παραλία, μέσω της λεωφόρου Ελευθερίας (Αμφιθέας), αναγκάζονται να στρίψουν αριστερά στην οδό Ταξιαρχών για να φτάσουν στη λεωφόρο Καλαμακίου και να βγουν στην παραλιακή με κατεύθυνση προς Γλυφάδα.

Χρειάζεται αρκετή υπομονή μέχρι να διασχίσεις την Ταξιαρχών και να φτάσεις στην Καλαμακίου. Όμως μετά από λίγο ξεκινά μεγάλο μποτιλιάρισμα πριν το φανάρι με την παραλιακή. Εκεί βέβαια βρίσκεται τροχονόμος που ρυθμίζει την κίνηση αλλά λόγω της ημέρας όλοι βγήκαν για βόλτα στις παραλίες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, τα έργα θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 9 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα.

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης δικτύου αποχέτευσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, περιοχής Δήμου Αλίμου, από την 06.00΄ώρα της 6-1-2018 έως την 23.59΄ ώρα της 9-1-2018, ως εξής :

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αναπήρων Πολέμου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος.
    – Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των βαρέων οχημάτων στη Λ. Αγ. Βαρβάρας – συνέχεια μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου-δεξιά Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των λοιπών οχημάτων (έως 3,5 τόνους) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος.
    – Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των οχημάτων δεξιά στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου-αριστερά οδός Ταξιαρχών- δεξιά οδός Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Γιάνναρου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.
  • Μονοδρόμηση της οδού Ταξιαρχών, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.