Γλυφάδα: Χειροπέδες σε “χρυσοδάκτυλη” υπάλληλο κοσμηματοπωλείου




(Μιχάλης Τεζάρης/newpost.gr)

Κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνούσε τις 200.00 ευρώ είχε αφαιρέσει από τις προθήκες γνωστού κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Γλυφάδας, μια 40χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, η σύλληψή της έγινε απο στελέχη της ασφάλειας,οι οποίοι μετά απο νομότυπη έρευνα στο σπίτι της, εντόπισαν τα κοσμήματα.

Όπως προέκυψε η γυναίκα, που εργαζόταν επί σειρά ετών στο κοσμηματοπωλείο, αφαιρούσε σταδιακά, δαχτυλίδια, αλυσίδες και διάφορα κοσμήματα, δίχως να γίνεται αντιληπτή.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, δεν είχαν διαπιστώσει το παραμικρό, καθώς εκτιμούσαν πως η γυναίκα ήταν άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν πριν από λίγες ημέρες καθώς διαπίστωσαν την κλοπή και άμεσα ενημέρωσαν την ασφάλεια Γλυφάδας.

Μάλιστα την προηγούμενη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, άνδρες της ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της και εντόπισαν τα κοσμήματα.Όπως προέκυψε δε, η 40χρονη, εκτός από τα αντικείμενα που αφαιρούσε από την επιχείρηση, έβαζε χέρι και στις τσάντες των πελατών αφαιρώντας χρήματα και τιμαλφή.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.