Το νέο βιβλίο του Αλιμιώτη Γιάννη Λούλη (VIDEO)




Με το δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη συναντήθηκε ο πολιτικός αναλυτής και επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το νέο του βιβλίο “Στις ρίζες του κακού – Πώς και γιατί εκτροχιάστηκε η Μεταπολίτευση” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, αλλά και για το πολιτικό τοπίο στη χώρα.

Ο Γιάννης Λούλης τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στον Άλιμο, είναι χειμερινός κολυμβητής και δεν σταματά να διαφημίζει, παντού τις ομορφιές της πόλης.

“Mου έδωσε ο κύριος Λούλης το καινούριο του βιβλίο “Στις ρίζες του κακού”, φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Παίρνω μια χαρά όταν βλέπω ανθρώπους με μια τόσο κρυστάλλινη και εύστοχη σκέψη. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έκανε την τιμή και συναντηθήκαμε για να μου δώσει το βιβλίο του” είπε στο NOTIA.GR ο δήμαρχος Αλίμου.

“Είμαστε τόσο ευχαριστημένοι που έχουμε δήμαρχο ένα νέο άνθρωπο, δημιουργικό, τόσο διαφορετικό από τους συνήθεις πολιτικούς που πάντοτε το να βρισκόμαστε μαζί είναι κάτι το διαφορετικό. Το βιβλίο είναι αυστηρό με όλους, δεν χαρίζεται σε κανένα. Εγώ δεν ανήκω σε πολιτικούς ή κομματικούς χώρους, άρα αισθάνομαι αδέσμευτος, δουλεύω άλλωστε στο εξωτερικό, οπότε είμαι σκληρός, όσο χρειάζεται” είπε ο Γιάννης Λούλης.

“Η πόλη μας είναι μαγική, είναι ξεχωριστή, να σας πω ότι συνάντησα έναν Εγγλέζο χειμερινό κολυμβητή, ο οποίος δούλευε χρόνια στην Ινδία, ήρθε εδώ και λέει πιο ωραίο μέρος από αυτό δεν έχω δει. Μαζί με το σκυλάκι του στην παραλία…”

O δήμαρχος Αλίμου είπε ότι η δημοτική αρχή δουλεύει ένα συγκεκριμένο σχέδιο με σκοπό ο Άλιμος να προσελκύσει τουρισμό, αναδεικνύοντας τις αρχαιότητες μαζί με τις φυσικές ομορφιές. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕYΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΛΗ ΣΤΗ LIFO.GR: O Γιάννης Λούλης απαριθμεί τις «ρίζες του κακού» για όλες τις αποτυχίες της Μεταπολίτευσης Ο σημαντικός πολιτικός αναλυτής και επικοινωνιολόγος, με αφορμή το νέο του βιβλίο, εξηγεί γιατί η Ελλάδα σέρνεται σε μια αυτοκαταστροφική κουλτούρα πόλωσης, σχολιάζοντας όλη την πολιτική σκηνή των τελευταίων δεκαετιών

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.