Tα εγκαίνια του Αλετρά στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




50 άτομα προσωπικό απασχολούν τα αρτοποιεία – ζαχαροπλαστεία “Αλετρά” που το βράδυ της Τετάρτης, εγκαινίασαν επίσημα το νέο τους κατάστημα, στη λεωφόρο Ιωνίας, στον Άλιμο, απέναντι από το γήπεδο των Τραχώνων.

Πίσω από την οικογενειακή επιχείρηση βρίσκονται δυο αδέλφια. Η Μαρία και ο Δημήτρης Αλετράς που έχουν βάλει στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές.

Στο νέο τους κατάστημα απασχολούνται 15 εργαζόμενοι. Όλοι τους με το χαμόγελο στο στόμα, εξυπηρετούσαν με ευγένεια τους πελάτες και τους φίλους που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και γεύτηκαν από τους πλούσιους μπουφέδες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες.

Παρά το τσουχτερό κρύο η βραδιά κύλησε ευχάριστα με τις μουσικές του DjTimo Kavvathakis και τις μελωδίες του σαξοφωνίστα Γιάννη Μαγουλά.

Ο Δημήτρης Αλετράς με την ομάδα του
Μαρία και Δημήτρης Αλετράς

 

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.