Παλαιό Φάληρο: Πάνω από 1.000 εγκαταλελειμμένα ΙΧ έχει μαζέψει ο δήμος
Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου γνωστοποιεί στους δημότες και τους κατοίκους του ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η νέα εργολαβία περισυλλογής των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια, δρόμους, πλατείες, χώρους στάθμευσης κ.λ.π.).

Ήδη από τον περασμένο Ιούλιο έχουν περισυλλεγεί 84 οχήματα ενώ υπολογίζεται ότι την τελευταία δεκαετία έχουν απομακρυνθεί από το Παλαιό Φάληρο πάνω από 1000 οχήματα.

Καθώς τα εγκαταλελειμμένα οχήματα αποτελούν εστία μόλυνσης λόγω μακράς ακινησίας, καταλαμβάνουν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης και συχνά παρεμποδίζουν την κυκλοφορία οχημάτων έκτακτης ανάγκης (απορριμματοφόρα, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα), ζητείται η βοήθεια των κατοίκων προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της Πόλης και να προστατευθεί ο δημόσιος χώρος.

Ο υπεύθυνος για το νέο στοχευμένο πρόγραμμα απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Ανδρέας Δούμας, παρακαλεί για την συνεργασία των δημοτών και επισημαίνει ότι θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες και προθεσμίες.

Επίσης τονίζεται ότι οι δημότες μπορούν να ενημερώνουν για το θέμα τον Δήμο στο 213 – 2020226 ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αναγγελίας της σχετικής καταγγελίας μέσω του  site του Δήμου Παλαιού Φαλήρου όπου παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας και της εξέλιξης του σχετικού αιτήματος.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.