90% επιτυχία στις Πανελλαδικές είχαν οι μαθητές στα 3Β (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Τους μαθητές των σχολείων της περιοχής μας που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας βράβευσε όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου «ΙΩΝΙΑ».

Τα σχολεία της πόλης είχαν 90% επιτυχία στους μαθητές που έδωσαν Πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξήρε την αξία της Παιδείας που είναι απαραίτητο εφόδιο στους νέους και τους προέτρεψε να βάζουν στόχους και να μην σταματούν να ονειρεύονται. Μαζί με τον τιμητικό έπαινο ο Δήμος έδωσε στα παιδιά που βραβεύτηκαν δώρο ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.
Τα βραβεία τα έδωσαν στους μαθητές ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Διονύσης Γεωργουλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ψαλλίδας, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαμιχαήλ και Παντελής Κασιδόκωστας, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Κοινωνικών Υπηρεσιών Νανά Κάραγιαν, αθλητισμού και τουρισμού Λυδία Αργυροπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ζυγούρης, Κατερίνα Σταμπέλου, Λευτέρης Αργυρουδάκης και ο επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης Θάνος Ματόπουλος και ο τοπικός σύμβουλος Βουλιαγμένης Δημήτρης Κακογιαννάκος η Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Μίμα Νικηφοράκη και η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπή Δώρα Τριάντη. Τέλος, βραβεία έδωσαν και οι διευθυντές των Λυκείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.