Καταγγελία: Δέχτηκα άγρια επίθεση από σκύλο στο Άνω Καλαμάκι




Επίθεση από ένα μεγαλόσωμο ημίαιμο ντόπερμαν δέχτηκε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Άνω Καλαμάκι, ένας Αλιμιώτης, ο οποίος δημοσιοποίησε την περιπέτειά του στα socila media.

Πρόκειται για τον κύριο Στράτο Ρέντζο, ο οποίος όπως περιγράφει, το ντόπερμαν επιτέθηκε στον ίδιο και το μικρό του σκύλο, προκαλώντας τους αιμορραγία από τα δαγκώματα. Ο ιδιοκτήτης του που τον είχε ελεύθερο, εξαφανίστηκε χωρίς να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια.

Δείτε τι ακριβώς λέει για το περιστατικό ο κύριος Ρέντζος:

“Τα μεσανυχτα της 02/11/17 στην οδο Ε.Βενιζελου στο Ανω Καλαμακι απεναντι απο το πρακτορειο προπο μας επιτεθηκε μεγαλοσωμος σκυλος ημιαιμο doperman αν μπορεσα να διακρινω καλα στο ημιφως του δρομου.

Ο ιδιοκτητης του καθονταν στα παρακειμενα παγκακια με το ζωο ελευθερο.

Τα τραυματα που προξενησε στο σκυλακο μου αλλα ιδιαιτερα σε μενα ειναι σοβαρα.Ο εν λογω  “φιλοζωος” μετα την επιθεση εξαφανιστηκε τρεχοντας χωρις να μου προσφερει καμμια βοηθεια αν και αιμοραγουσαμε. Κανω εκκληση σε οσους κατοικουν στην περιοχη (σχολεια-κλουβα κλπ) και γνωριζουν ιδιοκτητη μεγαλοσωμου ημιαιμου doperman χρωματος γκρι-καφε να με ενημερωσουν.Αυριο μπορει να ειστε εσεις η τα παιδια σας”.

Τα μεσανυχτα της 02/11/17 στην οδο Ε.Βενιζελου στο Ανω Καλαμακι απεναντι απο το πρακτορειο προπο μας επιτεθηκε μεγαλοσωμ…

Publié par Stratos Rentzos sur jeudi 7 décembre 2017

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.