Ελληνικό: Η Ιασωνίδου από ψηλά (drone video)




Ένα εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει τη φωταγωγημένη λεωφόρο Ιασωνίδου, στο Ελληνικό, από ψηλά, ανέβασε στα social media ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος γράφει:

Με κεντρικό σύνθημα “Κάθε χρόνο κάνουμε την πόλη μας φωτεινότερη” από χθες η λεωφόρος Ιασωνίδου στο Ελληνικό έχει ένα φωτεινό εορταστικό θόλο, που δεν έχουμε δει ποτέ άλλοτε, σε κανέναν δήμο της Αττικής. Χιλιάδες φωτάκια σκεπάζουν την Ιασωνίδου κάνοντάς την, την πιο εντυπωσιακά στολισμένη λεωφόρο της Αττικής.

Στην αρχή της θητείας μας είχα δεσμευτεί πως η μιζέρια, το σκοτάδι και ο πενιχρός εορταστικός στολισμός των προηγούμενων ετών σταδιακά θα εκλείψουν και η πόλη μας κάθε χρόνο θα στολίζεται και πιο όμορφα. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να “κτίζουμε” τον στολισμό μας ώστε να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα των δρόμων αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελληνικό: Εντυπωσιακός στολισμός της Ιασωνίδου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.