Ελληνικό-Αρυρούπολη: Η πρεμιέρα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων




Με σύνθημα «Κάθε χρόνο κάνουμε την πόλη μας φωτεινότερη» ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης έχει ετοιμάσει και φέτος τα Χριστούγεννα, πολλές και ποικίλες εορταστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την πόλη και θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοτική Κοινότητα Αργυρούπολης

Ώρα 18:00 «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ»

Στο Δημαρχείο Αργυρούπολης με τη συμμετοχή του Γιάννη Σαββιδάκη τραγουδάμε τα παιδικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το βιβλίο « ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ», τις επιτυχίες του καλλιτέχνη αλλά και τραγούδια από την ευρύτερη Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.

Ώρα 20:00 – 22:00 ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ!

Με μουσική συναυλία και χορό στην πλατεία Δημαρχείου. Το συγκρότημα Bronza Banda θα μας παρασύρει σε μια μουσική υπαίθρια γιορτή!

Οι Notioi σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης θα βρίσκονται την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από νωρίς στο Δημαρχείο Αργυρούπολης και θα εκπέμπουν ζωντανά στο επίσημο Διαδικτυακό τους κανάλι NOTIOI TV την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων και το ανάμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου για όλους τους φίλους, που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν κοντά μας.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού

Ώρα 18:00 – 19:30

Το συγκρότημα BRONZA BANDA θα περιπλανηθεί στην Λ. Ιασωνίδου κάνοντας στάσεις σε διάφορα σημεία παρασέρνοντας τον κόσμο σε μια μουσική υπαίθρια γιορτή με κατάληξη την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Ώρα 19:30 – 22:00 Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με μουσική συναυλία και χορό στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Ελληνικό.

 

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.