Το Φθινοπωρινό Αντάμωμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΙΜΟΥ)

Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 8/11/2017 το Φθινοπωρινό Αντάμωμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ που διοργάνωσε το Γυναικείο Τμήμα της Τοπική.
Η εκδήλωση έγινε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της τοπικής Μανώλης Μιχαλέτος, με σκοπό τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του κόμματος και των κομματικών οργάνων, την ενημέρωση για θέματα της επικαιρότητας τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο καθώς και την ανάκτηση δυνάμεων για τις πολιτικές μάχες που έρχονται.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Νίκος Δένδιας, ο επίσης πρώην Υπουργός και Βουλευτής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ κ. Συρεγγέλα Μαρία και η αναπληρώτρια κυρία Παυλίδου Κουτρουμπή, ο Σάκης Ιωαννίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κύριος Τάσος Γαιτάνης, ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κύριος Βασίλης Σπανάκης, , οι αναπληρωτές της γραμματείας Οργανωτικού κκ Νικολακέας και Σταθόπουλος, ο τομεάρχης της Β2 Χάρης Πανόπουλος και οι πολιτευτές: Σωτήρης Ησαϊας, Αλφρέντο Σαλτιέλ,Μαριάνθη Καφετζή, Πολυτίμη Λεονάρδου,Κορίνα Δαμουλιάνου και οι κυρίες Ζαφειροπούλου και Αράπογλου.

Από το Δήμο μας ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου κ. Αργυρίου, ο Επικεφαλής της παράταξης Άλιμος όλοι μαζί κ. Νίκος Τσαμπαρλής, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αλεξόπουλος καθώς και οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώτα Προυντζοπούλου, Γιώργος Παναγουλόπουλος και Σάκης Δήμου.
Επίσης παραβρέθηκε αντιπροσωπεία των τοπικών Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Βύρωνα, Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας.

Έγινε εκτενής κουβέντα για πολλά ζητήματα: οικονομικά, μετανάστευσης, ασφάλειας καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στα ζητήματα του Αλίμου.
Όλοι ευχήθηκαν σύντομα να επαναληφθεί το αντάμωμα! Και στο επόμενο λοιπόν!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.