Συνεχίζονται οι εργασίες στις παραλίες του Ελληνικού και της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μετά την τελευταία συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου, η εικόνα που προκύπτει για την επιχείρηση απορρύπανσης του Σαρωνικού Κόλπου έως τώρα, έχει ως εξής:

Στις παραλίες του Δήμου Ελληνικού, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού όλων των περιοχών, πλην του Ιππόκαμπου, του Αγίου Αλεξάνδρου και της μαρίνας Αγ. Κοσμά, όπου συνεχίστηκαν με εντατικό ρυθμό από σαράντα επτά (47) άτομα, προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας, οι εργασίες καθαρισμού των βράχων και των ακτών. Αναμένεται, ομοίως, η ολοκλήρωση των ως άνω εργασιών τις επόμενες ημέρες. Στις παραλίες του Δήμου Αλίμου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

Αναφορικά με την περιοχή της Γλυφάδας, έχουν ολοκληρωθεί στις μαρίνες οι εργασίες καθαρισμού των βράχων και των ακτών. Στην εγκατάσταση ”Αστέρας Γλυφάδας”, πλησίον της περιοχής του ΠΙΚΠΑ, συνεχίστηκαν οι προσπάθειες καθαρισμού των ακτών από επτά (07) άτομα, μέλη ιδιωτικού συνεργείου και αναμένεται η ολοκλήρωσή τους πολύ σύντομα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.