Ηλιούπολη: Αναβαθμίζεται το Άλσος της οδού Αναστάσεως




Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης, αποφάσισε την προμήθεια ειδικών ξύλινων κατασκευών και αστικού εξοπλισμού, φυτικού υλικού καθώς και στην εγκατάσταση αυτών στο χώρο του Άλσους επί της οδού Αναστάσεως, ύψους 283.743,68€.

Σκοπός της συγκεκριμένης προμήθειας είναι η ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου. Όλες οι παρεμβάσεις που εγκρίθηκαν θα είναι ήπιες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς πρόκειται να τοποθετηθούν σε κοινόχρηστο χώρο και χώρο πρασίνου.

Στόχος του Δήμου είναι η δημιουργία ενός χώρου αναψυχής όπου θα μπορεί να προσελκύσει άτομα διαφόρων ηλικιακών ομάδων και απαιτήσεων. Η σχεδίαση του Άλσους αυτού έγινε με σκοπό την δημιουργία ενός τοπίου όπου οι χώροι ψυχαγωγίας, τα καθιστικά, η παιδική χαρά ακόμα και τα φυτά που θα επιλεγούν θα γίνουν με τέτοια κριτήρια ώστε να μπορούν να επηρεάσουν την διάθεση των ατόμων που ζουν, κινούνται και επισκέπτονται τον συγκεκριμένο χώρο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.