Η Γλυφάδα έβαλε τα γιορτινά της – Έρχεται η «Κόκκινη Νύχτα» (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου έρχεται η «Κόκκινη Νύχτα», στη Γλυφάδα. Ήδη η πόλη έβαλε τα γιορτινά της, αφού άρχισαν να στολίζονται με πολύχρωμα λαμπιόνια οι δρόμοι.

Ο στολισμός θα εμπλουτιστεί και θα ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου:

“Φέτος, συνειδητά, πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά στολίζουμε την πόλη μας! Σε μια εποχή δύσκολη, σε μια περίοδο συνεχιζόμενης κρίσης, δημιουργούμε μια γιορτινή εικόνα και μια εορταστική ατμόσφαιρα, που την έχουμε όλοι τόσο ανάγκη.
Εν όψει της εορταστικής περιόδου, η Γλυφάδα βάζει τα γιορτινά της: Η Βουλιαγμένης, η Μεταξά, η Λαμπράκη, σύντομα η παραλιακή, η Γούναρη και άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες, αλλά και μικρότεροι δρόμοι και πλατείες της Γλυφάδας, καθώς και τα νέα δέντρα που πρόσφατα φυτεύτηκαν από το Δήμο μας, στολίστηκαν και συνεχίζουν να στολίζονται με εορταστικό διάκοσμο, δίνοντας έναν διαφορετικό, πιο ζωντανό «αέρα» στην πόλη.
Τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν και ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις, με κορυφαία την καθιερωμένη πλέον στη Γλυφάδα «Κόκκινη Νύχτα», το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.
Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς και αγάπης και καλούμε όλους τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας, να τα γιορτάσουμε μαζί στη Γλυφάδα”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.