Άλιμος: Ποιος είναι ο “δολοφόνος με τη ναφθαλίνη”;




Κάποιοι ανεγκέφαλοι που τους ενοχλούν τα αδέσποτα, γέμισαν με ναφθαλίνη την πρασιά στη γωνία των οδών , Αριστοτέλους και Κανάρη αλλά και το πεζοδρόμιο, προκαλώντας την “έκρηξη” κατοίκων και φιλόζωων.

Ας μην ξεχνάμε ότι κινδυνεύουν και άνθρωποι και περισσότερο τα παιδιά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Φιλοζωϊκής σελίδας του Αλίμου ΣΑΖΑ, η ανταπόκριση του δήμου ήταν άμεση αλλά οι φιλόζωοι ζητούν να παρθούν και άλλα μέτρα, γιατί όπως λένε πρόκειται για “έργο” γνωστής επιχείρησης που λειτουργεί στη γειτονιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Χθες βράδυ Αριστοτέλους και Π Τσαλδαρη γέμισαν την πρασια με ναφθαλινη, άκρως επικίνδυνο για ανθρώπους και ζώα. Η γειτονιά θεωρεί ότι έγινε από επιχείρηση που στεγάζεται εκεί για να μην πλησιάζουν οι γάτες. Ενημερώθηκε αργά το βράδυ ο Αντιδημαρχος κ. Στέφανος Διαμαντης και η ανταπόκριση ήταν άμεση,σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμουκαθάρισε και έπλυνε τον χώρο. Ευχαριστουμετον Δήμο για την άμεση ανταπόκριση και παρακαλούμε να επισκεφθει η δημοτική αστυνομία την επιχείρηση για να μην ξανά συμβει

Stefanos DiamandisΧθες βράδυ Αριστοτέλους και Π Τσαλδαρη γέμισαν την πρασια με ναφθαλινη, άκρως επικίνδυνο για ανθ…

Опубліковано Φιλοζωϊκή σελίδα Αλίμου ΣΑΖΑ 7 листопад 2017 р.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.