“Σέβομαι και τιμώ τους κατοίκους της Βουλιαγμένης”
 

Η φράση «θα πάω να αντιμετωπίσω τη βαρβατίλα τη Βουλιαγμενιώτικη» που χρησιμοποίησε πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έγινε θέμα στα τοπικά ΜΜΕ που τον παρουσίασαν να μιλάει απαξιωτικά για τη Βουλιαγμένη και τους κατοίκους της.

Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι χρησιμοποίησε τη λέξη “βαρβατίλα”, χαριτολογώντας,  όταν ρωτήθηκε δημόσια αν θα τολμήσει να πάει στη Βουλιαγμένη για να μιλήσει για την ανάπλαση της πλατείας Νυμφών, αφού κάτοικοι και καταστηματάρχες δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Μερίδα των τοπικών ΜΜΕ χρησιμοποίησαν αποσπασματικά δήλωση μου σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο φέρομαι να μιλάω υποτιμητικά για τη Βουλιαγμένη και τους κατοίκους της χρησιμοποιώντας τη φράση, «θα πάω να αντιμετωπίσω τη βαρβατίλα τη Βουλιαγμενιώτικη» αναφερόμενος σε επικείμενη προγραμματισμένη άτυπη διαβούλευση για την ανάπλαση της Πλατείας Νυμφών που θα γίνει σε κατάστημα στην πλατεία της Βουλιαγμένης το ερχόμενο διάστημα.

Προφανώς είναι κατανοητό ότι χρησιμοποίησα τη φράση χαριτολογώντας και αστειευόμενος θέλοντας να αναδείξω την υπερβολή κάποιων μεμονωμένων αντιδράσεων και συγκεκριμένα, ανθρώπου της περιοχής ο οποίος αναρωτήθηκε δημοσίως αν θα «τολμήσω» να εμφανιστώ στη Βουλιαγμένη για την παρουσίαση των έως σήμερα διαμορφωμένων προτάσεων του Δήμου μας για την ανάπλαση της πλατείας Νυμφών, χωρίς ωστόσο να έχω την πρόθεση να θίξω κανέναν.

Γίνεται κατανοητό ότι δεν έλαβα τη συγκεκριμένη συμπεριφορά σοβαρά υπόψη μου, θεωρώ όμως ότι αν μη τι άλλο χρήζουν του σχολιασμού μου.

Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη πως η Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης αποτελεί το στολίδι της πόλη μας και σέβομαι και τιμώ το σύνολο των κατοίκων της, όπως άλλωστε σέβομαι και τιμώ το σύνολο των συμπολιτών μου κάτι που όλοι γνωρίζουν.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να προστατεύει το φυσικό κάλλος της  Βουλιαγμένης, ενώ παράλληλα θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια ανάπλασης της και διατήρησης της στις πρώτες θέσεις των παγκοσμίων τουριστικών προορισμών».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.