Με ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο έχει μείνει το τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας!
 

(Δελτίο Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Nοτιοανατολικής Αττικής)

Τη Δευτέρα, 23/10/2017, και ώρα 18:30, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Nοτιοανατολικής Αττικής, Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Ταμίας, Νίκος Κορομηλάς, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Α’ Τμήμα Τάξης και στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου συζήτησαν με τους συναδέλφους θέματα που αφορούν τις συγκεκριμένες Υπηρεσίες.

Ένα μείζονος σημασίας πρόβλημα που υφίσταται στο Ά Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, αλλά και σε όλα τα Τμήματα της Δ/νσης Νοτιοανατολικής, είναι η συνεχής απασχόληση του ανθρώπινου δυναμικού σε μέτρα Τάξης προς ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων όπως το Μεταγωγών και το Εφετείο.
Δεν είναι δυνατόν, η Διεύθυνση Αστυνομίας νοτιοανατολικής Αττικής να διατάζεται να στέλνει καθημερινά το προσωπικό της σε άλλες Διευθύνσεις, όταν αυτές έχουν ενισχυθεί σημαντικά προς αποτροπή τέτοιων καταστάσεων.

Όσον αφορά το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, διαπιστώσαμε ότι ο υπάρχων αριθμός των υπηρετούντων συναδέλφων υπολείπεται κατά πολύ της οργανικής δύναμης σε μια περιοχή η οποία έχει πολλούς στόχους οικονομικού ενδιαφέροντος με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης ένα ακόμη ζήτημα στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας αποτελεί η έλλειψη υπηρεσιακών οχημάτων. Το μοναδικό όχημα που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Υπηρεσία έχει αρκετά χιλιόμετρα και χρήζει αντικατάστασης. Μπορεί το φιλότιμο και ο επαγγελματισμός των αστυνομικών της Ασφάλειας Γλυφάδας να περισσεύει, όμως είναι επιβεβλημένη η ενίσχυση της συγκεκριμένης Υπηρεσίας με οχήματα ώστε να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση σε έναν τόσο μεγάλο τομέα ευθύνης.
Οι επισκέψεις στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχιστούν προκειμένου να καταγραφούν όλα τα προβλήματα και να βρεθούν λύσεις.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.