Άλιμος: Μάγεψε το κοινό ο Γιαρένης, επόμενος επισκέπτης ο Γεωργουσόπουλος (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
 

Εκατοντάδες Αλιμιώτες και Αλιμιώτισσες, παρακολούθησαν τις διαλέξεις του Ευγένιου Γιαρένη, στο Κάρολος Κουν και εξερεύνησαν μαζί του τα μονοπάτια της ευδαιμονίας.
Ο Ευγένιος Γιαρένης για μια ακόμα φορά μάγεψε τους παρευρισκόμενους με την πραότητα την ευγένεια και φυσικά τις γνώσεις του και τους ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή τους.

Eυγένιος Γιαρένης

Ολοκληρώθηκαν οι Διαλέξεις για την “Φιλοσοφία της Ευδαιμονίας” στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Δήμου Αλίμου που για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαράς, δημιουργίας και αλληλεπίδρασης με ευγενείς και φιλομαθείς νέους φίλους! Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους!

Επόμενος επισκέπτης στο Ανοιχτό Πανεπιστήμοο του Δήμου Αλίμου, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

  • 8 Νοεμβρίου 2017: «Θέατρο και έρωτας, μια σχέση αιώνων»
  • 15 Νοεμβρίου 2017: «Η θεματολογία του νεοελληνικού μεταπολεμικού θεάτρου»
  • 22 Νοεμβρίου 2017: «Η τραγωδία διδάσκει ότι δε διδάσκει τίποτα»

Ποιος είναι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος γεννήθηκε στη Λαμία το 1937. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας) και θέατρο στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, με δασκάλους τον Δημήτρη Ροντήρη και τον Γιάννη Σιδέρη. Εργάστηκε στη δημόσια και την ιδιωτική εκπαίδευση για 35 ολόκληρα χρόνια, από το 1964 ως το 1999. Μπήκε στο στίβο της θεατρικής κριτικής το 1971 και εργάζεται ως κριτικός θεάτρου και επιφυλλιδογράφος μέχρι και σήμερα, ενώ εκτάκτως συνεργάζεται με διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου). Ώρα προσέλευσης:18.30 και ώρα έναρξης 19.00.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.