Ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, οι χειμερινές σχολές εκμάθησης κολύμβησης




Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ φέτος συμπλήρωσε 80 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στο ναυταθλιτισμό! Πρωτοπόρος και πολυνίκης σε όλα τα υδάτινα σπορ, με διακρίσεις Ολυμπιακές και Παγκόσμιες, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τη χαρά της άσκησης και την ομορφιά της ομαδικότητας και της αθλητικής παρέας μέσα από κάποιο σπορ του νερού!

Στις εγκαταστάσεις του  Ομίλου, στα πόδια του καταπράσινου λόφου του Λαιμού,  υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, λειτουργούν σχολές εκμάθησης κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, συγχρονισμένης κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, θαλασσίου σκι και wakeboard, ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας.

Παιδιά από 3 ετών και άνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ναυταθλιτισμό και να μυηθούν στις καλές συνήθειες της αθλητικής ζωής. Οι αθλητικές σχολές του ΝΟΒ έχουν αναδείξει μεγάλους αθλητές που συνέχισαν την προπόνηση τους στις αγωνιστικές ομάδες και βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσεις του βάθρου σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  η εκμάθηση της κολύμβησης θα πραγματοποιείται και σε κλειστό κολυμβητήριο, αυτό της Σχολής Ευελπίδων, πάντα υπό την επίβλεψη του  εξειδικευμένου προπονητικού team του ΝΟΒ.

Η χειμερινή περίοδος ξεκινά τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου! Για περισσότερες πληροφορίες, ωράρια και εγγραφές παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.nov.gr, την σελίδα μας στο Facebook: Ναυτικό Όμιλος Βουλιαγμένης (www.facebook.com/novouliagmenis) και καλέστε μας στα 210 8962416 και 210 8962142, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00 – 13:00.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.