Αντίο μεγάλε Μήτσο!
Η ανακοίνωση του Μίλωνα για τον θάνατο του Δημήτρη Ράπτη, που διετέλεσε για περισσότερα από 10 χρόνια Πρόεδρος του συλλόγου:
Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του Συλλόγου μας, καθώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Ράπτης, επί σειρά ετών Πρόεδρος του Μίλωνα και ενεργό μέλος της διοίκησης.
Ο Δημήτρης Ράπτης αποτέλεσε επί χρόνια έναν άδολο εργάτη του Μίλωνα, του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Το ήθος, η απλότητά του, το ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο καθιστούν τη στάση ζωής του, παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.
Ο Δημήτρης Ράπτης έζησε τόσο τα ένδοξα χρόνια του πρωταθλητισμού του Μίλωνα όσο και τις δύσκολες στιγμές και ήταν πάντοτε κοινό σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια του Μίλωνα.

Οι άνθρωποι του Μίλωνα θα συνεχίζουν να πορεύονται με τις αξίες και το ήθος που εκπροσωπούσε ο Δημήτρης Ράπτης κρατώντας ζωντανή την μνήμη του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 12/09/2017 στις 16:30 στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης. Παράλληλα, την ίδια ημέρα αναβάλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου.
Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 11/09/2017 θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ του Μίλωνα.
Επιθυμία της οικογένειας του Δημήτρη Ράπτη είναι αντί για στεφάνια να γίνουν δωρεές προς ενίσχυση του Μίλωνα του συλλόγου στον οποίο αφιέρωσε τη ζωή του (Αlpha bank: 131002320002186, Iban: GR880140131002320002186).

Αντίο μεγάλε Μήτσο!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.