Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο δημοτικό κολυμβητήριο Γλυφάδας




 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα κολύμβησης παιδιών και ενηλίκων του Δήμου Γλυφάδας, που πραγματοποιούνται στο ανακαινισμένο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους καθημερινά από τις 9 π.μ. ως τη 1 μ.μ. και από τις 4 μ.μ. ως τις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών). Πληροφορίες στο 2108943807.

Σύντομα θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα προγράμματα κολύμβησης, για όλες τις ηλικίες, που οργανώνει και υλοποιεί ο Δήμος Γλυφάδας. Την περασμένη χρονιά, συνολικά 1000 περίπου ενήλικες και 500 παιδιά συμμετείχαν στα σχετικά προγράμματα.

Παράλληλα, από τη φετινή χρονιά, οι καταδύσεις επέστρεψαν – μετά από αρκετά χρόνια – στο δημοτικό κολυμβητήριο Γλυφάδας, όπου τοποθετήθηκε νέος, ασφαλής και πιστοποιημένος, βατήρας.

Η εν λόγω σανίδα καταδύσεων πληροί τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FINA) και είναι εγκεκριμένη για χρήση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εθνικά. Φέτος, επίσης, για πρώτη φορά, το δημοτικό κολυμβητήριο της Γλυφάδας βρέθηκε μέσα στα τρία πρώτα στην Ελλάδα σε διαύγεια και καθαρότητα νερού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.