Το ζεύγος Πατούλη στη Βούλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)
O Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκαν στη Βούλα για παρακολουθήσουν τη συναυλία του Γιώργου Κατσαρού με τίτλο «Θα ‘ρθω μια νύχτα με φεγγάρι», στην οποία συμμετείχαν η  Τάνια Τρύπη και τη Ζωή Παπαδοπούλου. Τις φωτογραφίες έστειλε ο γραφείο τύπου του δήμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαγεύτηκαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουλίου στο κατάμεστο θέατρο «Σοφία Βέμπο» στην παραλία της Βούλας να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Γιώργου Κατσαρού με τίτλο «Θα ‘ρθω μια νύχτα με φεγγάρι».
Ο Γιώργος Κατσαρός, ένας από τους δημιουργικότερους και παραγωγικότερους συνθέτες της ελληνικής μουσικής αλλά και δεξιοτέχνης στο σαξόφωνο, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ) μαζί με την Τάνια Τρύπη και τη Ζωή Παπαδοπούλου και παρουσίασε συναυλία, με τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε τραγουδήσει, αφιερωμένα στον Έρωτα και την Αγάπη όπως «Χάρτινο το Φεγγαράκι», «Blue moon», «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», «Χάθηκε το φεγγάρι», «Fly me to the moon», «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι».
Μαζί του ήταν οι μουσικοί:
Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα)
Κώστας Αναδιώτης (πλήκτρα)
Γιάννης Σαρόγλου (μπάσο)
Γιώργος Τσαρνάς (μπουζούκι)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.