Παλαιό Φάληρο: «Αγκάθα Κρίση και Ηρακλής Πουνερό»




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος  ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης &  η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Πρασίνου & Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Βίκυ Ανδρικοπούλου, σας προσκαλούν σε μια οικολογική διαδραστική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά, από το θέατρο ‘Ελεύθερη Έκφραση’ της Μαίρης Ιγγλέση με τίτλο:
«Αγκάθα Κρίση & Ηρακλής Πουνερό» της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη
Βραβείο Καινοτομίας Βρυξέλλες 2015 το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 & ώρα 19:30

στον Πολυχώρο του Δημαρχείου  (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος)

Είσοδος Ελεύθερη

Ένα διασκεδαστικό οικολογικό πάρτυ που τα παιδιά μαθαίνουν τα πάντα για το πολυτιμότερο αγαθό του πλανήτη μας, το νερό και οι μεγάλοι διασκεδάζουν με τη μουσική των ΑΒΒΑ!

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ομάδα της «Ελεύθερης Έκφρασης», παρουσιάζει την οικολογική, διαδραστική παράσταση, «Αγκάθα Κρίση και Ηρακλής Πουνερό», που έχει φυσικά ως κύριο θέμα το… νερό!

Όταν ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουνερό βρίσκεται σε μία αποξηραμένη λίμνη, ψάχνει το λόγο που η τριγύρω περιοχή πάσχει από έλλειψη νερού. Την απάντηση, βρίσκει σε ένα σπίτι με κήπο, κοκκοφοίνικες, πισίνα και σιντριβάνι με ιδιοκτήτρια την κ. Ξήρα Σία. Θα καταφέρει άραγε ο πανέξυπνος Πουνερό με τη βοήθεια της Αγκάθα Κρίση να την μεταπείσει ώστε να αντιμετωπίσει με σεβασμό το πολυτιμότερο αγαθό του πλανήτη που είναι το νερό;

Οι στόχοι της παράστασης:

Διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε τρόπους για να διατηρούμε καθαρές τις θάλασσες, τις ακτές και τα υπόγεια νερά!

Βλέπουμε πόσο εύκολο είναι με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, να σώσουμε το πολύτιμο αγαθό, δηλαδή το νερό!
Με την ευαισθητοποίηση στην οικολογία, δημιουργούμε τις υποδομές ενός πολίτη που σέβεται το περιβάλλον, αλλά κυρίως τον εαυτό του!

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου, Ειρήνη Κουτσαύτη

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα – εμψύχωση: Μαίρη Ιγγλέση

Με ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πριν την εμπειρία της παράστασης για τη σωστή εμπέδωση του οικολογικού μηνύματος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.