O πρώτος σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα κατεβαίνει παραλία




Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ο ΠΡΩΤΟΣ σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα κατεβαίνει στην παραλία, διοργανώνοντας το πιο rock event του αθηναϊκού καλοκαιριού! Ελάτε να ακούσουμε μαζί τα πιο αγαπημένα, αλλά και τα πλέον απρόβλεπτα, ξεσηκωτικά rock κομμάτια, όπως αυτά έχουν αναδειχτεί από τους DJs του RED 96.3.

Οι παραγωγοί του σταθμού, Τάκης Γιαννούτσος, Θοδωρής Βαμβακάρης, Γιοβάννα Βλασσοπούλου, Πέτρος Κουμπλής, Γιάννης Γιακουμάκης, Χρήστος Παπαδάς και Γιώργος Αποστόλου, αφήνουν προσωρινά τα στούντιο του σταθμού και κατεβαίνουν στη θάλασσα για να αναλάβουν τα decks του Bolivar Beach Bar.

Θέλετε να πάτε στο πιο καυτό, rock πάρτι του καλοκαιριού εντελώς δωρεάν, παίρνοντας μάλιστα μαζί σας και τους καλύτερούς σας φίλους; Τώρα γίνεται. Ανεβάστε δημόσια στο Facebook το αγαπημένο σας rock κομμάτι με τα χάσταγκ #1για5 και #CosmotePrepaidMastercard, κάντε tag τη σελίδα του RED 96.3 στο Facebook, αλλά και τους 5 φίλους και/ή φίλες που θα θέλατε να σας συνοδεύσουν στο μεγάλο καλοκαιρινό μας πάρτι και η COSMOTE Prepaid Mastercard, η μόνη προπληρωμένη κάρτα που με κάθε αγορά φορτώνει το κινητό σου με δωρεάν MB, θα δώσει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερές παρέες πέντε ατόμων να έρθουν στο πάρτι μας εντελώς δωρεάν. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μια μέρα πριν, την Πέμπτη 29 Ιουνίου από το Facebook του RED 96.3.

RED Summer Party
Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Λ. Ποσειδώνος, Άλιμος
Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 5€

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.