Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής κοντά στους κατοίκους του δήμου Κρωπίας




Η Ένωσή μας, συμμετείχε την Τετάρτη 28/06/2017 και ώρα 19:00 στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε ο Δήμος Κρωπίας με αίτημα την ενίσχυση των Τμημάτων Τάξης και Ασφάλειας Κορωπίου.
Ο Δήμαρχος Κρωπίας, κ. Δημήτριος ΚΙΟΥΣΗΣ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής που έδωσαν το “παρών” στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων – δημοτών για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή τους.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ν/Α, Γιώργος Καλλιακμάνης, απευθυνόμενος στους δημότες, αλλά και στον κ. Δήμαρχο προσωπικά, επισήμανε ότι θα συμμετέχει σε κάθε ενέργεια που κάνει ο Δήμος για την ενίσχυση των συγκεκριμένων Υπηρεσιών, μιας και οι ενέργειες της Ένωσής μας από την σύσταση της, επικεντρώνονται ειδικά στην ενίσχυση των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής. Μάλιστα απηύθυνε πρόταση στον κ. Δήμαρχο, όλες οι προσπάθειες για την ενίσχυση των συγκεκριμένων Υπηρεσιών να γίνουν από κοινού, έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επίσης, η Ένωση Νοτιοανατολικής στηρίζει και προσυπογράφει το ψήφισμα του Δήμου, των κατοίκων και των συλλόγων της περιοχής που πραγματεύεται την άμεση ενίσχυση του Τμήματος Τάξης και του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.