Νότια Προάστια: Χειροπέδες στον ληστή με το Smartaki – “Xτυπούσε” σε ταχυφαγεία και ξενοδοχεία




Χειροπέδες στον ληστή των ταχυφαγείων και των ξενοδοχείων της παραλιακής, πέρασαν οι αστυνoμικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για έναν 23χρονο, σεσημασμένο για ληστείες, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, τον Δεκέμβριο του 2016.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στον Άλιμο. Μέσα στο ασημί Smartaki που οδηγούσε βρέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι με το οποίο απειλούσε υπαλλήλους και πελάτες και τους αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά.

Εντοπίστηκε από υλικό που είχε στα χέρια της η αστυνομία από κάμερες ασφαλείας. Είδαν το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Η τελευταία ληστεία που έκανε ήταν στο Everest, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στον Άλιμο

(η φωτογραφία είναι από το συγκεκριμένο κατάστημα).

Μάλιστα ο υπάλληλος του καταστήματος που κατάλαβε ότι το πιστόλι ήταν ψεύτικο, προσπάθησε να του το αρπάξει από τα χέρια, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Τον κυνήγησε αλλά ο 23χρνος πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Στις 25 Μαΐου λήστεψε υπάλληλο του Oasis Hotel, στη Γλυφάδα και έκλεψε 870 ευρώ. Την ίδια μέρα (χτυπούσε πάντα ξημερώματα), λήστεψε το Everest, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 2, στη Γλυφάδα και πήρε 150 ευρώ από το ταμείο και 100 ευρώ από ένα πελάτη.

Δύο μέρες αργότερα λήστεψε το ταχυφαγείο “ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ”, στον Άγιο Δημήτριο (Βουλιαγμένης 240).

Την 1η Ιουνίου έκλεψε 200 ευρώ από τον ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου “Ποσειδών”, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ στις 27 Μαΐου, προσπάθησε να ληστέψει τον “Γρηγόρη” στην ίδια περιοχή (οδός Αγίου Αλεξάνδρου) αλλά έγινε αντιληπτός από ιδιοκτήτη διπλανού περιπτέρου και τράπηκε σε φυγή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.