Γλυφάδα: Ψεκάζουν τα σκουπίδια για να αποτρέψουν τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων (VIDEO)




Σε ψεκασμούς των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί σε κεντρικά σημεία της πόλης και κυρίως έξω από καταστήματα εστίασης, προχωρά ο δήμος Γλυφάδας για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα  με την έντονη δυσοσμία και να αποτραπεί ο κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων.

Ήδη όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, εθελοντές έχουν βγει στους δρόμους και προσπαθούν να τοποθετήσουν σε σακούλες τα σκουπίδια που βρίσκονται πεταμένα χύμα, έξω από τους κάδους.

Δήμος Γλυφάδας – Καθαριότητα Ξεκινήσαμε από το πρωί το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Κάθε κάδος απορριμμάτων που έχει ψεκαστεί θα φέρει την ειδική σήμανση

Опубліковано Άννυ Καυκά 24 червня 2017 р.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Λόγω της συνέχισης των κινητοποιήσεων, για να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία, εκτάκτως ψεκάζουμε με ειδικό υγρό που καταπολεμά τα μικρόβια στα σημεία της Γλυφάδας όπου συσσωρεύονται όγκοι σκουπιδιών ώστε να γίνει κατά το δυνατόν απολύμανση για έντομα, τρωκτικά και φυσικά τις οσμές.
Ήδη συνεργαζόμαστε με τα μεγάλα καταστήματα εστίασης και τα σούπερ μάρκετ για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων τους.
Παράλληλα, η πολιτική προστασία του Δήμου Γλυφάδας με τους εθελοντές μας είναι έξω στους δρόμους και βάζουν σε μεγάλες μαύρες σακούλες τα οικιακά απορρίμματα που βρίσκονται εκτός κάδων.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων, για να παραμείνει τις δύσκολες αυτές ημέρες – με δεδομένη τη δίκαιη κινητοποίηση των εργαζομένων – όσο γίνεται καθαρή και ευπρεπής η Γλυφάδα μας.
Παρακαλούμε μην βγάζετε τα απορρίμματα έξω, προσπαθήστε να δείξετε υπομονή, πιστεύουμε ότι σύντομα θα βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημα που δεν δημιουργήσαμε εμείς και δεν φέρουμε ευθύνη.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Γλυφάδα: Ψεκάζουν τα σκουπίδια για να αποτρέψουν τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων (VIDEO)

  • 25/06/2017 at 3:31 μμ
    Permalink

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!! να ανατεθεί σε ιδιώτες ο καθαρισμός ντροπή και αίσχος!!!!!

    Απαντήστε
  • 25/06/2017 at 5:15 μμ
    Permalink

    και prada να τα ψεκάσουν η δυσωδία είναι ανυπόφορη!!!!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.