Σήκωσέ το! Στον τελικό τα κορίτσια του 1ου Λυκείου Βούλας (VIDEO)




Το 1ο Λύκειο Βούλας, πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε με 42-32 του Ισραήλ, και βρίσκεται στον τελικό του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος των κοριτσίων. Ο αντίπαλος μας θα είναι από τον νικητή του ζευγαριού Φινλανδία – Σερβία.

Μπορεί η αναμέτρηση να μην άρχισε καλά για το Λύκειο της Βούλας, αλλά στο δεύτερο οκτάλεπτο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισορρόπησε με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 17-14. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής, αλλά η νευρικότητα των κοριτσιών στην επίθεση δεν τους άφηναν να ξεφύγουν στο σκορ. Τα τελευταία κρίσιμα όμως λεπτά πάτησαν γκάζι, η διαφορά ξέφυγε, με την ομάδα του Ισραήλ να μην μπορεί να ακολουθήσει.

 

Τα οκτάλεπτα: 7-12, 17-14, 29-28, 41-32

1ο Λύκειο Βούλας: Χατζηβασιλείου, Μαγγίνα, Κορρέ, Τσιχλάκη, Ράτσα, Συγγρού, Κάραλη, Μαργαρίτη, Παυλινέρη, Δανδουλάκη, Αναστασοπούλου, Μυλωνάκη.

ΠΗΓΗ: basketa.gr

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε:

Τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα. Η καρδιά της πόλης μας για τις επόμενες 24 ώρες χτυπάει στην Κροατία όπου τα κορίτσια του 1ου Λυκείου Βούλας θα παίξουν στον τελικό του Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

 

notia facebook page

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.