Η Λαβασά έφερε το χρυσό στη Βουλιαγμένη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη εμφάνιση που έφερε χρυσό μετάλλιο έκανε η Δάφνη Ευτυχία Λαβασά (2001) την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στην Πάτρα.

Η πρωταθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης ήρθε πρώτη στα 3000μ Λυκείων με την κορυφαία επίδοση του 2017 στην Ελλάδα για τις κορασίδες!

Αναλυτικά το αποτέλεσμα:

1η η ΛΑΒΑΣΑ ΔΑΦΝΗ-ΕΥΤΥΧΙΑ (2001) στα 3000μ Λυκείων με 10.27.48 (Α.Ρ.) 1η επίδοση στην Ελλάδα για το 2017!

Η μεγάλη αυτή επιτυχία της Δάφνης, που είναι μαθήτρια της Α’ Λυκείου της έδωσε και την πρόκριση για την Εθνική Ομάδα Κορασίδων, με την οποία θα αγωνιστεί και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα 3000μ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2017 στη Ρουμανία!

Οι επόμενοι αγώνες για τους αθλητές και αθλήτριες των προπονητών Θωμά Ιακωβάκη και Κυριάκου Μουτεσίδη είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ στις 6 Μαΐου 2017 στον Άγιο Κοσμά και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που θα γίνει στον Άγιο Κοσμά στις 13 Μαΐου 2017.

notia facebook page

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.