Νέα Σμύρνη: Πυροβόλησε με αεροβόλο παιδιά που έπαιζαν




Να την γλιτώσει προσπάθησε ο 38χρονος πιστολέρο που βγήκε έξαλλος στο μπαλκόνι του σπιτιού του επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και πυροβόλησε εναντίον μαθητών που έκαναν φασαρία. Ο άνδρας υποστήριξε πως δεν ήταν αυτός ο δράστης και κάλεσε τους αστυνομικούς να ψάξουν το διαμέρισμα του για να τους αποδείξει πως δεν υπάρχει όπλο.

Έτσι και έγινε… Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν παρουσία εισαγγελέα μαζί με τον ίδιο τον δράστη στο διαμέρισμα για να ψάξουν για το επίμαχο όπλο με το οποίο ο πιστολέρο τραυμάτισε τέσσερις μαθητές.

Δείτε στο βίντεο την στιγμή που οι αστυνομικοί με τον δράστη μπαίνουν στην πολυκατοικία για να ψάξουν το διαμέρισμα του

 

Λίγα λεπτά αργότερα κατέβηκαν… κουβαλώντας το αεροβόλο όπλο που βλέπετε στην φωτογραφία ντοκουμέντο του newsit.gr. 

Ο δράστης συνελήφθη ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν τι τον οδήγησε στην συγκεκριμένη επίθεση. Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο 38χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Δείτε την στιγμή που οι αστυνομικοί οδηγούν και πάλι τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα

Το χρονικό της επίθεσης
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (05.05.2017), λίγο μετά τις 17:00, άνδρας άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο ενώ έξω στο δρόμο οι μαθητές περίμεναν να ξεκινήσουν το μάθημα τους στο φροντιστήριο και έκαναν φασαρία.

Κάποιος από τους κάτοικους κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο ενώ τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό.

Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό.

Ο “πιστολέρο” οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καταγγελία για τραυματισμένο παιδί από κάποιο γονέα στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Ο “πιστολέρο”,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε φαντάρος Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα για αυτό ο πατέρας του συνεννοείται με την αστυνομία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/NEWSIT.GR

notia facebook page

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.