Η Λίμνη Βουλιαγμένης φόρεσε τα ανοιξιάτικά της




Η Λίμνη Βουλιαγμένης, το πιο μαγευτικό τοπίο της Αττικής, υποδέχθηκε τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ανήμερα της Πρωτομαγιάς για να γιορτάσουν μαζί την ημέρα των λουλουδιών. Το ειδυλλιακό της τοπίο προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στην φύση, σε ένα φυσικό περιβάλλον που ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερη ομορφιά και ιδιομορφία του.

Αποκλειστικά για εκείνη την μέρα, πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Λίμνης Βουλιαγμένης η δημιουργία του στεφανιού, ένα από τα αγαπημένα έθιμα της Πρωτομαγιάς, γεμίζοντας τον τόπο με λουλούδια, έντονα χρώματα και ανοιξιάτικες μυρωδιές. Σε συνεργασία με τον βρεφονηπιακό/παιδικό σταθμό/νηπιαγωγείο Playland και το ανθοπωλείο ASGardensbyAlexisSkourlis,στήθηκε στην είσοδο το υπαίθριο εργαστήρι στεφανιού, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να φτιάξουν τα δικά τους στεφάνια μέσα από τη δημιουργικότητα και το παιχνίδι. Οι έμπειροι παιδαγωγοί του Playland ήταν εκεί για να τους βοηθήσουν να πλέξουν το δικό τους στεφάνι χρησιμοποιώντας μυρωδάτα άνθη και κλαδιά ελιάς, μια προσφορά του ανθοπωλείου Σκουρλή.

Πέραν από το δημιουργικό δρώμενο με τα στεφάνια και τις παιδικές δραστηριότητες που πρόσφερε η Λίμνη Βουλιαγμένης, οι επισκέπτες της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της, όπως μπάνιο σε ιαματικά νερά ιδανικής θερμοκρασίας για την εποχή, περίπατο στο λόφο της Φασκομηλιάς αλλά και γευστικές απολαύσεις με δροσιστικούς χυμούς και fingerfood.

Η Λίμνη της Βουλιαγμένης αποτελεί έναν φυσικό θησαυρό στην καρδιά της αστικής ζωής, που αξίζει να επισκεφτεί κανείς για να ζήσει από κοντά την μαγεία του παραδεισένιου τοπίου σε μια ολοήμερη απόδραση.

notia facebook page

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.