Ανακοίνωση για το Μαρίνειο




(Ενωμένη Πόλη)

Αν και θρασύτατοι, έχουν δίκιο!

Με αφορμή τα εγκαίνια ενός ακόμα μεγάλου έργου της διοίκησης Κωνστάντατου, ενός ακόμα πάρκου που ήταν εγκαταλελλειμένο, η παράταξη Κορτζίδη έβγαλε μία ακόμα ανακοίνωση που λοιδωρεί τον Δήμαρχο Γιάννης Κωνσταντάτο γιατί στα 3 του χρόνια της δημαρχιακής του θητείας, άκουσον άκουσον, δεν τα έφτιαξε όλα τα σαπάκια που του παρέδωσε ο πλέον ανίκανος Δήμαρχος που είδε ποτέ ο τόπος αυτός, ο κύριος Κορτζίδης όπως πχ το Μαρίνειο.
Είστε τραγικά θρασείς γιατί αφού αντί να κρύβεστε μιλάτε και από πάνω.
Έχετε δίκιο, δεν έφτιαξε ακόμα το Μαρίνειο. Φρόντισε πρώτα να επισκευάσει 28 παιδικές χαρές που άφησε να ρημάξουν η διοίκηση Κορτζίδη, και τα παιδιά μας έπαιζαν ανάμεσα σε σκουριασμένα μέταλλα και επικίνδυνα παιχνίδια.
Αύριο παραδίδουμε στους κατοίκους της πόλης το Τρίτο οικογενειακό πάρκο στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αργυρούπολη. Το πάρκο στο Μαρίνειο είναι από τα ελάχιστα που του απέμειναν και μέχρι το τέλος της θητείας του θα το έχει φτιάξει και αυτό. Καταλαβαίνουμε πως σας πονάει το έργο αλλά μην βιάζεστε γιατί εκτίθεστε. Κύριε Κορτζίδη εσείς και οι ελάχιστοι οπαδοί που σας απέμειναν σας αφήνουμε να βουλιάξετε στην μιζέρια σας.
Το μόνο που γνωρίζετε να κάνετε είναι να διαδηλώνετε στους δρόμους. Είναι το μόνο πράγμα που είστε καλύτεροι του Δημάρχου.
Όσο και να βρίζετε και να συκοφαντείτε εμείς θα συνεχίσουμε την αναγέννηση της παρατημένης και εγκαταλελειμμένης πόλης που μας παραδώσατε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.