Άλιμος: Στο 4ο δημοτικό σχολείο ξέρουν να το γιορτάζουν! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Μια όμορφη εβδομάδα με δράσεις για μικρούς και μεγάλους, διοργάνωσε ο δραστήριος σύλλογος γονέων, του τέταρτου δημοτικού σχολείου Αλίμου. Η γιορτή τους  με τίτλο «Το 4ο Ανθίζει», είχε μεγάλη επιτυχία και το απέδειξε η συμμετοχή του κόσμου. Πάντα τέτοια!

Σύλλογος Τέταρτου Δημοτικού Αλίμου

Το σχολείο μας γέμισε από παιδικές χαρούμενες φωνές, βιβλία, τραγούδια, μουσικές…..
Όλοι μαζί, μια ομάδα, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για τα παιδιά μας, τους γονείς, αλλά και για όλους όσους ήρθαν να απολαύσουν τις δράσεις μας από κοντά.
Για να υλοποιήσουμε όμως τις δράσεις μας, συνεργαστήκαμε με πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, και χωρίς τη δική τους συμμετοχή τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.


‘Ετσι ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους στις δράσεις μας: το συγγραφέα κο Β. Ηλιόπουλο και το θίασο του Ηλία Καρελλά, οι οποίοι ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους.
Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Αλίμου για την εξαιρετική παρουσία τους στο κλείσιμο της χθεσινής γιορτής, και τους καθηγητές του κο Θεοδωρόπουλο και κο Νασόπουλο.
Ήσασταν όλοι υπέροχοι!!
Αυτή η γιορτή δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την πολύτιμη στήριξη και συνεργασία των δασκάλων του σχολείου μας.
Από καρδιάς ευχαριστούμε τη διευθύντρια μας κα Κατερίνα Αθανασοπούλου, τον υποδιευθυντή κο Μιχάλη Δράκο, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας και πρόθυμοι να μας βοηθήσουν και μας στηρίζουν στην κάθε μας προσπάθεια.
Φυσικά, το Σύλλογο Διδασκόντων, που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας και ο καθένας τους έδωσε με το δικό του τρόπο, το κάτι παραπάνω σε αυτή τη γιορτή. Τις γυμνάστριες του σχολείου μας, κα Βάσω και κα Σοφία, οι οποίες με προθυμία και πολύ κέφι διοργάνωσαν παιχνίδια για τα παιδιά μας και τους γονείς τους.
Στο σχολείο μας μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος πάντα είναι δίπλα μας και στηρίζει την προσπάθεια των γονέων και των εκπαιδευτικών τόσο στο δικό μας σχολείο αλλά και σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό.
Ο Αντιδήμαρχος κος Διαμαντής, η κα Γκόνη Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας επιτροπής, ήταν ιδιαίτερα χαρά να τους έχουμε δίπλα μας.
Κλείνοντας, ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους εθελοντές γονείς που βοήθησαν στο στήσιμο αυτής της γιορτής, με καλή διάθεση και χαμόγελο έδωσαν για ακόμα μια φορά μια ευχάριστη νότα σε αυτή τη γιορτή και όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχόμαστε να απολαύσατε τις εκδηλώσεις μας όσο κι εμείς!
Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με πολύ όρεξη, αφιερώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο ώστε τα παιδιά μας να διασκεδάσουν και να νιώσουν ότι το σχολείο τους είναι το καλύτερο μέρος να βρίσκεται κανείς!
Εις το επανιδείν!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.