“Τα κλειδιά της μακροζωίας” στην Ηλιούπολη




Την Παρασκευή 12 Μαϊου 2017 και ώρα 19:00-21:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία: “Τα κλειδιά της μακροζωίας” στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

“Τι είναι ζωή; Τι είναι υγεία; Τι μπορεί να δώσει στον άνθρωπο ποιότητας ζωής; Ποια είναι η βάση της υγείας; Τι μπορεί να δώσει στον άνθρωπο μια όμορφη μακροζωία;

Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα ερωτήματα πάνω στην υγεία και τη μακροζωία θα απαντήσουν ο Ιατρός, τέως διευθυντής νοσοκομείου παίδων Α. Σοφία, ερευνητής και συγγραφέας, Θεόδωρος Ντόλαντζας και ο Στέλιος Κολομβούνης, Φυσικοθεραπευτής, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ στην Ολλανδία.

Σε μια μεταβατική περίοδο για την κοινωνία μας, σε μια περίοδο όπου οι αξίες μας και οι στόχοι μας επανατοποθετούνται από τον αρχή, σε μια περίοδο που η πληροφορία ρέει άφθονη παντού γύρω μας, η καθοδήγηση του σύγχρονου ανθρώπου από επαγγελματίες επιστήμονες υγείας για την προσωπική του υγεία σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο καθίσταται αναγκαία.

Υπό τον συντονισμό της δημοσιογράφου υγείας και συγγραφέα, Εύας Ντελιδάκη, θα πραγματοποιηθεί μια πολύ όμορφη παρουσίαση πρόσφατων και επιστημονικά τεκμηριωμένων ιατρικών δεδομένων για την υγεία με τίτλο “Τα κλειδιά της Μακροζωίας”.

Η εκδήλωση θα έχει τη μορφή ευχάριστης και εποικοδομητικής συνομιλίας με το κοινό και στόχος της είναι να φύγουν όλοι με ένα ευχάριστο μήνυμα και μια μικρή νότα αισιοδοξίας. Σας περιμένουμε..!”

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.