Νότια προάστια: Χειροπέδες σε κλέφτη ποδηλάτων




Συνελήφθη, μετά από αναζητήσεις, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (20 Απριλίου) στη Βούλα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ένας 34χρονος για κλοπές ποδηλάτων.

Ειδικότερα ο δράστης, λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσε ποδήλατο από τον προαύλιο χώρο οικίας στην ίδια περιοχή,  έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια η οποία κάλεσε την Άμεση Δράση.

Από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας, ο 34χρονος προέβαινε συστηματικά σε κλοπές ποδηλάτων από σπίτια στα νότια προάστια, ενώ από την μέχρι τώρα έρευνα εξιχνιάσθηκαν δεκαέξι (16) περιπτώσεις στη Βούλα, στη Γλυφάδα, στον Άλιμο, στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Νότια προάστια: Χειροπέδες σε κλέφτη ποδηλάτων

    • 24/04/2017 at 8:26 μμ
      Permalink

      Καλησπέρα σας από το notia.gr Ο συγκεκριμένος είχε κλεψει 3 ποδήλατα από τον Άλιμο. Από τις οδούς: Μεταξά, Άννινου και Γερουλάνου. Είναι κάποιο το δικό σας?

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.