Η Άννα ξενιτεύτηκε: Νέα δημοτική σύμβουλος Αλίμου η Κατερίνα Λουκά




Η Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της. Το δρόμο της ξενιτιάς πήρε η δημοτική σύμβουλος Αλίμου, Άννα Κεσίσογλου, η οποία αποφάσισε να μεταναστεύσει στην Ολλανδία, αφού δεν έβρισκε δουλειά στη χώρα της.

Η 36χρονη αρχαιολόγος που είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη “Αγαπώ τον Άλιμο” ήταν Πρόεδρος της Ομάδας Προστασίας και Ανάδειξης των αρχαιοτήτων του Αλίμου και υπεύθυνη της επιτροπής για τα αδέσποτα.

Ο δήμαρχος την ευχαρίστησε για την προσφορά της στο Δήμο και της ευχήθηκε καλή τύχη. Τη θέση της καταλαμβάνει η 28χρονη Κατερίνα Λουκά, καθηγήτρια της Γαλλικής Φιλολογίας.

Σύντομο Βιογραφικό της Κατερίνας Λουκά
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1989 και έκτοτε ζω και κατοικώ μόνιμα στον Δήμο μας. Στον Άλιμο. Πήγα στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αλίμου, στη συνέχεια φοίτησα στο 2ο Γυμνάσιο και αποφοίτησα επιτυχώς από το Θουκυδίδειο Λύκειο το 2007.
Ήδη διπλωματούχος της Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας. Άμεσα εισαχθείσα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Παράλληλα παρακολουθώ μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας.

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.