Συνεργασία του Δήμου με τη Σχολή Ευελπίδων
Συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του νέου Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, Υποστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στο Δημαρχείο της πόλης.
Στη συνάντηση, ο Υποστράτηγος εξέφρασε την επιθυμία του, να ξεκινήσει συνεργασία με τον Δήμο σε όλα τα επίπεδα και να ξεκινήσουν κοινές δράσεις αθλητικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Επίσης ενημέρωσε τον Δήμαρχο πως θέλει να ανοίξει τη Σχολή στην τοπική κοινωνία προτείνοντας μάλιστα άμεσα να διοργανωθούν επισκέψεις των μαθητών των σχολείων της πόλης στις εγκαταστάσεις της ΣΣΕ.
Με ενθουσιασμό δέχτηκε ο Δήμαρχος τις προτάσεις του Διοικητή και δήλωσε πως ο Δήμος θα συμμετέχει σε κάθε κοινή δράση που θα αποφασιστεί από τις δύο πλευρές. Ευχαρίστησε τον Υποστράτηγου για το γεγονός ότι η Σχολή ήδη διαθέτει ώρες στο κολυμβητήριο της, για χρήση από αθλητές της πόλης μας και χαιρέτησε το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στις σχέσεις της Σχολής με την πόλη.
Η συνάντηση έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού για τον σχεδιασμό συγκεκριμένων δραστηριοτήτων στο πλαίσιο όσων συζητήθηκαν

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.