Hλιούπολη: Workshop αναζήτησης εργασίας




Το Σάββατο 1η Απριλίου με πρωτοβουλία του M.E.V και του Skywalker.gr, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρίνου Αντύπα και Ελ. Βενιζέλου Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης) από τις 10:00 έως τις 14:30 θα πραγματοποιηθούν workshop αναζήτησης εργασίας, με σκοπό να εντοπίσετε όσοι ενδιαφέρεστε τις μεθόδους για να αναζητήσετε εργασία ή νέα εργασία αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Το MEV Ηλιούπολης (Ηλεκτρονικό Δημοτικό Χωριό) www.mymev.net είναι το site κοινωνικής δικτύωσης των δημοτών. Τους ενώνει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους και τους βοηθά να πετύχουν τις προτάσεις τους για την πόλη.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Η έδρα της επιχείρησης είναι στην Ηλιούπολη και σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας, παρέχοντας πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας.

Μετά από αίτημα πολλών χρηστών του M.E.V, οργανώνουμε τη δράση «Μπορώ να βρώ Δουλειά», για όσους δημότες της Ηλιούπολης είναι άνεργοι και προσπαθούν να εντοπίσουν εργασία αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να βρουν τρόπους προσέγγισης νέας εργασίας  ή νέων ιδεών.

Παράλληλα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις και οι ιδέες των χρηστών του M.E.V για ανάπτυξη της Ηλιούπολης μέσω καινοτόμων δραστηριοτήτων όπως : Θεματικό Πάρκο – Κέντρο Αναρρίχησης – White Night – το πρότυπο της Ανάβρας κτλ.

Θα πραγματοποιηθούν 4 θεματικές ενότητες διάρκειας μίας ώρας η κάθε μία.

Θα μπορείτε να ρωτήσετε ότι επιθυμείτε και πρακτικά να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας με τους ειδικούς σαν να είστε σε πραγματικές συνθήκες:

– Τεχνικές αναζήτησης εργασίας

– Συνέντευξη επιλογής προσωπικού

– LinkedIn: ένα επαγγελματικό εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας

– SWOT Analysis – Αποκωδικοποιώντας την προσωπικότητα του ανθρώπου
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Έχετε μαζί σας μόνο πολλή διάθεση, απορίες και όρεξη για να εισπράξετε νέες ιδέες!

Το M.E.V ανήκει στους πολίτες , είναι η δημοκρατία ηλεκτρονικά και αποτελεί μία μεγάλη καινοτομία.

Ήδη έχει 2 διεθνείς διακρίσεις η μία εκ των οποίων πρώτη θέση ως καλύτερη καινοτομία από Ελλάδα σε Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για τις «Έξυπνες Πόλεις».

Μπείτε, εγγραφείτε, είναι πολύ απλό, είναι δωρεάν, βάλτε και φίλους σας – συγγενείς, όσοι περισσότεροι είμαστε τόση περισσότερη δύναμη αποκτάμε!

MEV όλη η πόλη σου , στα χέρια σου www.mymev.net

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.