Προσοχή! Το νέο κόλπο των απατεώνων για να εξαπατούν ηλικιωμένους




Ένα νέο κόλπο έχουν βάλει σε εφαρμογή οι απατεώνες για να εξαπατούν ηλικιωμένους και να τους παίρνουν χρήματα. Ποιο είναι το νέο κόλπο; Δείτε τι έγραψε στο “Το Forum των 3Β”, η Louissa Galanis McIntyre‎, για τους απατεώνες που προσπάθησαν να ξεγελάσουν τη για γιαγιά της.

Σήμερα το πρωί στη ΒΟΥΛΑ, αγνωστοι πλησίασαν τη γιαγιά μου παριστάνοντας τους φίλους των παιδιών της με σκοπό να την εξαπατήσουν!!! Αφου την έπεισαν με πολλές λεπτομέρειες για την οικογένεια μας ότι είναι πολύ καλοι μας φίλοι (την φίλησαν και την συλλυπήθηκαν ακόμα και για τον πατέρα μου) της είπαν να έρθουν μέχρι το σπίτι με το πρόσχημα να αφήσουν κάποια σημαντικά χαρτιά για συγγενικό μας πρόσωπο!

Την έπεισαν να μπει στο αυτοκίνητο τους (σκούρο μπλε χρώματος) και οταν έφτασαν στο σπίτι της είπαν ότι το συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο έχει 12.000€ επιστροφή στην εφορια και την πίεζαν να τους δώσει 1.200€ για τα παράβολα!

Ευτυχώς το υποψιάστηκε και πήρε τον συγγενή μας τηλέφωνο. Φυσικά όταν τους ενημέρωσε ότι θα τηλεφωνήσει το έβαλαν στα πόδια!!!

Έχει ενημερωθεί η Αστυνομία.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.