O Γιώργος Μαυρίδης στηρίζει τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης (VIDEO)




 

Ο Σώτος, είναι ένας αξιαγάπητος σκύλος που όμως είχε ένα ατύχημα, έμεινε με τρία πόδια και τώρα ζητάει ένα ζεστό σπίτι και μια οικογένεια που θα τον αγαπά και δεν θα τον λυπάται!

Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης σε συνεργασία με την Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης, αλλά και με τον Σώτο, έφτιαξε ένα βιντεάκι σε μια προσπάθεια να βρεθεί σπίτι για τον όμορφο αυτό σκυλάκο!

Ο Σώτος είναι ένας υπέροχος σκυλάκος που απλά είχε μια ατυχία στην ζωή του. Είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα που ψάχνει την παντοτινή του οικογένεια. Δεν έχει ανάγκη από λύπηση. Δεν υποφέρει, δεν πονάει, παίζει και τρέχει όπως όλα τα σκυλιά. Έχει προσαρμοστεί και είναι απόλυτα λειτουργικός. Λατρεύει τους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά. Είναι χαδιάρης και έχει μάθει να ζει μέσα στο σπίτι. Έχει πάρα πολύ ενέργεια και του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες. Δεν τα πάει καλά με τις γάτες και τα αρσενικά σκυλιά. Ανοίξτε την αγκαλιά σας για τον Σώτο και ακόμη και αν δεν μπορείτε να τον υιοθετήσετε κοινοποιήστε το video του.

Διαβάστε περισσότερα για τον Σώτο εδώ. http://www.zeil.gr/?post_type=portfol…
Η Μόλυ, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Στάθης Νικολακόπουλος μας βοήθησαν να φτιάξουμε το βίντεο του Σώτου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.