Γλυφάδα: “Γεφύρι της Άρτας” η πλατεία Χαρίτων




Σοβαρή καθυστέρηση στο έργο της πλατείας Χαρίτων, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Τη διαπίστωση έκανε ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία με το δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, σε διάφορα έργα που γίνονται στην πόλη.

“Κατά την επίσκεψή μας στο έργο της πλατείας Χαρίτων διαπιστώσαμε σοβαρή καθυστέρηση και μη ικανοποιητική εξέλιξη Είναι αναγκαίες μεγάλες παρεμβάσεις προκειμένου να παραδοθεί με επάρκεια το έργο” αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών.

Αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχος δήλωσαν ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των έργων:

  1. Στις παιδικές χαρές στις πλατείες Ξενοφώντος και Καραϊσκάκη
  2. Στους παιδικούς σταθμούς σε Άγιο Νικόλαο και Ευρυάλη
  3. Ασφαλτοστρώσεις στην πόλη
  4. Έργα περιμετρικά του Γκολφ
  5. Εργασίες στο κοιμητήριο εντός του στρατοπέδου της αεροπορίας

Έργα στο Δήμο Γλυφάδας  Δελτίο τύπου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης με σκοπό την επιτάχυνση των έργων τα οποία εκτελούνται, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γεώργιος Παπανικολάου επισκέφτηκαν τα κυριότερα έργα που εκτελούνται στον Δήμο Γλυφάδας.

Έγινε αυτοψία των έργων ανεξάρτητα από την πηγή χρηματοδότησης αλλά και τον βαθμό εξέλιξής τους.

Είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το πολύ υψηλό επίπεδο των παιδικών χαρών στις πλατείες Ξενοφώντος και Καραϊσκάκη, καθώς επίσης και τους δύο πρωτοποριακούς παιδικούς σταθμούς, στον Αγ. Νικόλαο, o οποίος λειτουργεί ήδη και τον παιδικό σταθμό στην Ευρυάλη, που ολοκληρώνεται άμεσα.
Επισκεφτήκαμε το έργο όμβριων αντιπλημμυρικής προστασίας στην Τερψιθέα με το τελευταίο τμήμα, της επέκτασης κεφαλής.
Μέρος της επίσκεψής μας επίσης, απετέλεσε το έργο των ασφαλτοστρώσεων του Δήμου, η ανάπλαση του χώρου περιπάτου περιμετρικά από το Golf καθώς και οι εργασίες στο κοιμητήριο εντός του στρατοπέδου της αεροπορίας. Διαπιστώσαμε σε όλα τα παραπάνω, σοβαρή πρόοδο των εργασιών.
Κατά την επίσκεψή μας στο έργο της πλατείας Χαρίτων διαπιστώσαμε σοβαρή καθυστέρηση και μη ικανοποιητική εξέλιξη. Είναι αναγκαίες μεγάλες παρεμβάσεις προκειμένου να παραδοθεί με επάρκεια το έργο.
Τέλος, επισκεφτήκαμε το 1ου Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, όπου συζητήθηκε η αναβάθμισή του, με δυνατότητα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής.
Στην επίσκεψη παρόντες επίσης ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πόλης κ. Μάριος Κασέρης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Λεωνίδας Μύαρης.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.