O αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής στο 4ο Λύκειο Γλυφάδας




Μια εξαιρετική εκδήλωση οργάνωσε το 4ο Λύκειο Γλυφάδας, στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου μας, με θέμα: “Εξερεύνηση του Πλούτωνα και Έξοδος στο Γαλαξία: Τα διαστημόπλοια New Horizons και Voyagers”. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από όλα τα σχολεία της πόλης.

Ομιλητής ο Ακαδημαϊκός, Επόπτης του Γραφείου Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών και Ομότιμος Διευθυντής του Κέντρου Διαστημικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Johns Hopkins Σταμάτης Κριμιζής.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο διευθυντή του σχολείου Μιχάλη Μαρκάκη και στην οργανωτική επιτροπή του σχολείου: Παναγιώτης Πάσσαςς (Φυσικός), Γεωργία Αλεξάκη (Φιλόλογος), Χρήστο Κουβάτσο (Βιολόγος), Ελευθερία Ρημπάμπη (Φυσικός), τον πρόεδρο του 15μελούς Δημήτρης Μάγγελ και τις μαθήτριες του σχολείου Ζωή Μήτσιου, Άντα Ρουφογάλη και Νεφέλη Ρουφογάλη για την σπουδαία πρωτοβουλία και την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.